Leverantörer

Arag

Italiens ledande producent av filter, munstycken, reglerutrustning, tankar och tillbehör för spray-applikationer och bevattning. Har sin tillverkning i Rubiera, Reggio Emilia.

www.aragnet.it

Blue white

Utveckling och tillverkning av slitstarka membranpumpar samt reglerutrustning för OEM och vattenbehandling sker i Santa Ana, Kalifornien USA. Har utsett Frenna till sin Europadistributör.

www.blue-white.com

Dema

DEMA är världsledande producent av s.k. in-line injektorer för dosering av kemikalier för industri och OEM samt har ett omfattande sortiment av doseringsutrustning för industri, livsmedel och institution. DEMA’s huvudkontor finns i Saint Luis, Missouri USA.

www.demaeng.com

Fox

Tillverkare av mekaniska respektive elektroniska vakter för tryck, temperatur, differenstryck, flöde och nivå samt ackumulatorer för hydraulik. Företaget grundades 1980 och har all produktutveckling och tillverkning under samma tak i Opera, Milano i Italien.

www.fox.it

Gotec

Är beläget i Schweiziska Sion och ingår i Eckerle Industriautomation. Tillverkar precisionspumpar som fungerar enligt kolv-, ving- och kugghjulsprincip för OEM-   applikationer inom industri, lab samt medicinteknikområdet.

www.gotec.ch

Häwa

Häwa Gmbh är en kvalitetsleverantör av elskåp, väggskåp och avancerade lösningar för installation av elektriska komponenter.

Knight

Världsledande och innovativa Knight Equipment ingår i amerikanska IDEX Group tillsammans med ett 10-tal andra pumptillverkare. Tillverkar högkvalitativa peristaltiska pumpar för industri och dosering. Fabriken är belägen i Lake Forest, Kalifornien.

www.knightequip.com

M&M International

Ingår i Spirax Sarco Group och producerar högkvalitativa magnetventiler inom låg- och mellantrycksområdet sedan 1970-talet. Har tillverkning i Orio al Serio, Bergamo Italien.

www.mminternational.net

Murrplastik

Murrplastik är en av världens ledande företag inom tillverkning och försäljning med kablar och kabeltillbehör inom Automation och Robotindustrin.Vår produktkatalog innehåller Kabelkedjor, Kabelgenomföring, Skyddsslang och Märkning. Tillverkning och utveckling finns i Oppenweiler utanför Stuttgart i Tyskland.

www.murrplastik.de

Tefen

Uppbär Israels tradition som ledande plastproducent av kopplingar, utrustning och pumpar för industri, OEM och bevattning. Kvalitetssäkrad tillverkning sker i MP Hof Hacamel, i hjärtat av plastindustrin.

www.tefenplastic.com

Shurflo

Uppbär Israels tradition som ledande plastproducent av kopplingar, utrustning och pumpar för industri, OEM och bevattning. Kvalitetssäkrad tillverkning sker i MP Hof Hacamel, i hjärtat av plastindustrin.

www.shurflo.com