Hem » Gripdon/Clamp » PHD Linjärstyrning

PHD Linjärstyrning

PHD

PHD-drivna linjära skenor består av propell- och portalmodeller och fungerar med hjälp av luft eller elektriska kraftkällor.
PHD erbjuder mer än 12 olika modeller av guidade linjära skenor utformade för att klara belastningar från några gram upp till cirka 135 kilo.
Dessa automationsenheter använder olika lagermodeller som erbjuder hög precision, kraft och lastbärande kapacitet för att passa dina industriella tillverkningskrav.
PHD erbjuder elektriska och pneumatiska skenor i form av alltifrån kompakta modeller till portalmodeller för längre förflyttningar för att passa din önskade räckvidd och de automatiska systemens applikationer.

För förfrågningar kontakta oss info@frenna.se
Eller ring oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning för era applikationer +46 42 25 34 00

 

 

 

Series ESU Electric Belt-Driven Linear Actuators är framtagen med en robust, sluten design med ett rälslagersystem med hög kapacitet som erbjuder exceptionell moment- och lastkapacitet.
Tillgänglig i tre storlekar, med transportlängd på upp till 5500 mm och en hastighet på upp till 5000 mm/s. Dessa elektriska linjära ställdon kan kombineras för att skapa praktiskt taget vilket system som helst för att möta dina behov när det kommer till kartesiska robotar.
Andra nyckelfunktioner är: valfri dubbelsadelversion, beprövad magnetbandstätning med IP54-skydd och HTD8-bälte för överlägsen prestanda.
Your Motor, Your Way möjliggör flexibilitet för motor och kontroller, men det finns kompletta lösningar tillgängliga när motorn installeras av PHD.
Dessa funktioner gör ställdonen från Series ESU till en optimal lösning för de mest krävande automationsapplikationerna.