Om oss

 

Med kunskap och kreativitet.

Frenna är en av Sveriges mest välsorterade leverantörer av komponenter inom flödeskontroll, automation och doseringssystem. Med kunskap, kreativitet och ett brett urval kvalitetsprodukter hjälper vi våra kunder att skapa smarta lösningar för optimala flöden. Förutom egentillverkade produkter erbjuder vi utvalda varumärken från ledande tillverkare i Europa.

Våra segment

Våra samarbetspartners finns inom segment med högt ställda krav som medicinteknik, automotive, BIO-dosering, CIP (Cleaning In Place), automation, biltvätt och food.

Våra huvudkunder

Våra huvudkunder är den nordiska OEM-marknaden inom automation där vi som partner tillhandahåller kundorienterade lösningar. Vi är lyhörda inför kundens individuella önskemål och har kompetens och kontakter för att ta fram den lösning som passar bäst. Utmaningar ser vi som möjligheter.

Utvalda leverantörer

De leverantörer som finns i vårt nätverk är noga utvalda utifrån högt ställda kvalitetskrav och tillhör de ledande i Europa. De arbetar, precis som vi, ständigt för att hitta rätt lösning på kundernas utmaningar. Bland våra leverantörer kan nämnas PHD, Pentair och Gotec.

Kunskap och erfarenhet

Våra specialiteter är flödeskontroll, doseringssystem och automationstillbehör för ett flertal industrier och applikationer. Vår kärnaffär är utveckling och produktion av tekniska system och komponenter och vår vision är att kunna erbjuda allt inom automation – från elskåp till gripdon.

 

Vår vision är att kunna erbjuda OEM-kunder allt
inom automation, tryck, flöde och dosering.

 

Adress

Garnisonsgatan 18A
254 66 Helsingborg

Kontakta oss

Telefon: +46 42 25 34 00

E-post: info@frenna.se

Ekonomi: finance@frenna.se

Order: sales@frenna.se